Плюшени спални комплекти чаршафи

Няма добавени продукти в тази категория.

През зимата е логично да постелете плюшени чаршафи на детското легло. Плюшът е супер мек, приятен на допир и преди всичко топъл. Тази категория продукти в нашия онлайн магазин ви дава възможност да закупите спално бельо, което не се предлага в конвенционалните магазини. Меките и топли завивки се предлагат с големи намаления, от които си заслужава да се възползвате.

Плюшът – различната материя, която децата познават и обичат

Плюшът е мека мъхеста материя, която децата познават от най-ранна детска възраст. От нея са направени любимите им играчки, с които обичат да се гушкат, докато заспиват. Плюшът се изработва от микс от памук и синтетика. Изкуственото влакно придава на тъканта лек гланц и допълнителна здравина.

Плюшените материи се използват основно като покрития за легла и мека мебел. От тях са направени меките покривала, с които скриваме спалното си бельо и, които понякога оставяме върху леглото, за да ни бъде по-топло, докато спим. Завивките от категория Флъфи имат специално предназначение. Те ви позволяват да си спестите добавянето на покривало върху леглото.

Плюшът е предпочитан заради свойството си да създава допълнителна топлина. За разлика от класическото спално бельо, той никога не е студен. На детето ви със сигурност ще му бъде изключително приятно да се мушне между пухените завивки през хладните зимни вечери. Поради ефектното излъчване на плюша, стаята на детето ви ще изглежда много приятно.

Сред основните характеристики на висококачествения плюш можем да изтъкнем:

  • Лекота. Завивката не натежава и не създава дискомфорт на детето по време на сън;
  • Изключително приятен на допир. Мекотата на плюшения чаршаф ще подпомогне бързото заспиване и спокойния сън;
  • Термоневъзприемчив. Дори в студена стая плюшената материя остава температурно неутрална – не се нагорещява и не остава студена, когато леглото е празно;
  • Пере се лесно и съхне бързо;
  • Ниска цена.

Колекцията ни от плюшени спални комплекти ще зарадва малчуганите със страхотните си принтове и ярки цветове. Бонус точка за мама – чаршафите са обшити с ластик, така че можете да си спестите ежедневното оправяне на леглото. Бельото от плюш има много дълъг експлоатационен живот, което показва че инвестицията определено си заслужава.

прочети повече