3D спално бельо комплекти чаршафи

  • Цена
  • Размер на чаршафа
  • Принт
  • Материя
  • Вид чаршаф
  • Части

Комфорт и дизайн – това са без съмнение двата тренда, на които се основава съвременният свят. Те навлязоха във всички области на живота, включително в производството на домашен текстил. Днес се предлага специална група продукти, обединени под общото наименование 3Д спално бельо. Този раздел ви предлага богата гама комплекти с триизмерен ефект на принта.

Какво представлява бельото за спалня с триизмерен ефект?

Днес завивките за спалня трябва не само да носят комфорт по време на сън, но и да се вписват перфектно в интериора на помещението. Затова, ако искате да направите спалнята си стилна и красива и да впечатлите своите познати, купете 3D спално бельо от нашата колекция. Предлагаме както детски комплекти, така и модели за възрастни.

Комплектите се състоят от 6 части – долен и горен чаршаф и 4 броя калъфки за възглавници. Характерно за всички комплекти, представени в раздела, е наличието на триизмерен принт. Независимо дали ще изберете десен с природа, геометрия, цветя или животни, изображението, отпечатано върху материята, ще изглежда като живо.

Днес триизмерността на изображенията е толкова широко навлязло в бита, че дори съществува специална техника за текстилен дизайн. Текстилът с визуално обемни рисунки не се различава по качество от бельото с традиционни шарки. 3D шаблонът се нанася върху плата чрез фотопечат. Този метод предпазва принта от избледняване и промени в цвета по време на използване.

В интернет битува мнение, че ефектът при изработка на 3D чаршафи се постига чрез залепване на специален филм върху тъканта. Разбира се, това не е така. Методът за фотопечат, описан по-горе, позволява на мастилото да проникне дълбоко в структурата на тъканта, благодарение на което се постига желаната дълготрайност и издръжливост на рисунката.

В продажба можете да намерите 3Д чаршафи с хипоалергенни и хигиенни свойства. Също така, този вид спални завивки перфектно абсорбират влагата и пропускат въздух, особено памучните тъкани. Тоест „обемното“ спално бельо по нищо не отстъпва на класическото по отношение на основните характеристики. Неговата задача е просто да бъде по-интересно от гледна точка на визията.

Дизайнът на спалното бельо с 3D ефект е разнообразен. В по-голямата си част това са изображения с природа. Лежейки в такова легло, можете да си представите себе си в райската градина или в тропиците. Но има и други теми. За децата ще бъде интересно да видят леглото си покрито с приказни герои или сладки животинки. Има дори детски комплекти със светещи детайли.

Няма нищо невъзможно за съвременната индустрия. Нашите 3D спални комплекти са чудесен начин да промените интериора на спалнята си до неузнаваемост – да въведете елементи на авантюризъм и романтизъм в живота си. В допълнение, такова спално бельо ще бъде чудесен подарък за роднини и приятели.

Защо 3Д бельото за спалня се нарича така?

Дълбочината на рисунъка, играта на сенките, реализмът на композицията, това е, което отличава обичайния рисунък върху текстил от триизмерния вид печат. Застилайки леглото си със спално бельо 3Д, вие буквално ще се потопите в друг, все още неизследван свят, света на цветните сънища и приятните усещания.

Животните, птиците, цветята изглеждат като живи. Можете да гледате, изучавате и да се възхищавате на цветовете на чаршафите дълго време, почти забравяйки за съня. На текстилния пазар има много магазини, които продават 3Д спални комплекти, но това не означава, че тези продукти притежават свойствата на обемните изображения.

За да се постигне 3D ефект върху спалното бельо, трябва да бъдат изпълнени редица условия:

  • Тъканта трябва да е плътна и гладка, само на такава повърхност е възможно да се създаде отчетлив шаблон;
  • Боите за триизмерните изображения трябва да се нанасят по специална технология за фотопечат и да са устойчиви на изпиране;
  • Рисунката, нанесена върху бельото, трябва да бъде направена по високохудожествена фотография с висока резолюция на заснемане.

Купувайки спални комплекти 3D от нашия онлайн магазин, можете да бъдете сигурни, че тези условия са изпълнени. Както самата материя, така и принтът ще устои на безброй цикли на пране и гладене. Боите, използвани за отпечатване на изображенията, са дълготрайни и преди всичко – напълно безопасни. Комплектите са изработени от памук, който е хипоалергенен, дишащ материал.

Защо да изберете комплект точно от тази категория?

Унасяйки се в сън, много от нас в детството си мечтаеха да се пренесат в приказен и много красив свят. Днес това е възможно, благодарение на триизмерните изображения, отпечатани върху завивките, калъфките на възглавниците и чаршафите. Бельото от този вид е достъпно не само като възможност за покупка, но и като цена.

Това обаче не е основната причина да станете горд притежател на спални комплекти чаршафи 3D. Въздействието върху сетивата е това, което ще ви стимулира да поръчате комплект от този раздел. Специалните технологии на печат позволяват на изображението да изглежда магически реалистично, помагайки ви да реализирате мечтите си в такава мека и приятна форма.

В същото време боята, която прониква дълбоко във влакната на тъканта, не избледнява - тя е хипоалергенна и не се измива по време на пране. Отделни елементи могат да бъдат изработени от безвредна светеща боя, пресъздаваща звездно небе или светлините от градски прозорци.

При съвременните технологични възможности няма нищо сложно и трудоемко в изработката на такива спални покрития. Но възможността да промените интериора на спалнята за секунда, само със смяната на спалното бельо, пленява със своята лекота и елегантността на решението. Комплектът може да привлече вниманието с ярък, агресивен принт или, обратно, да създаде вълнуваща, мека романтична атмосфера.

С помощта на реалистични рисунки върху чаршафи 3D можете да допълните дизайна на спалнята, като създадете приказна гора, вълшебна градина, дива джунгла или нощен град. Можете да измислите нещо свое, като комбинирате на пръв поглед несъвместими неща и предмети. В края на краищата фантазията е безгранична - просто трябва да ѝ дадете лек тласък.

Цветните рисунки върху детското единично спално бельо 3D ще позволят на детето да изрази своята индивидуалност, а в допълнение, ще успеете да го накарате по-лесно да си легне навреме. Децата с удоволствие избират рисунки с любимите си анимационни герои и по-охотно оправят леглата си.

Грижа за бельото с 3Д печат

Покупката на чаршафи 3Д е повод за гордост, но също и не малка отговорност. Въпреки устойчивите съвременни багрила, все още има редица нюанси, които ще ви позволят да се насладите на магическия свят на реалистичния печат по-дълго. Изпълнението им не е задължително, но е желателно за възможно най-дълъг живот на продукта, който сте закупили от нас.

Преди първата употреба производителите препоръчват пране и гладене на новия 3д спален комплект. Има един интересен момент - преди продажба върху тъканите се нанася специално вещество, което им придава твърдост. То се измива още при първото изпиране, след което чаршафите стават по-меки и приятни на допир.

Перете такова бельо като го обърнете отвътре навън при температура не по-висока от 40 ° C ( в някои случаи е посочено от производителя на етикета, не повече от 30 ° C) на програма за деликатно пране. Не поставяйте цветни и светли 3Д комплекти за спалня заедно в пералнята, дори ако са направени от една и съща материя.

Не използвайте белина - тя може да повреди щампата. Ако е необходимо да премахнете петно, тогава трябва да използвате специален препарат за отстраняване на петна за цветни тъкани, като преди това сте го изпробвали на най-незабележимото място. Комплектите с триизмерен десен трябва да се гладят от вътрешната страна, леко влажни, като не трябва да се задава температура на ютията над 150°C.

Можете да закупите 3D спален комплект, с който да изненадате приятно семейната си половинка или да зарадвате детето си. Размерът на чаршафите и калъфките е посочен в описанията на продуктите.

прочети повече