Домашни потреби

 • Цена
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Размер на хавлията
  0
 • Материя
 • Плътност
  0

За да бъде уютен, комфортен и функционален един дом, са потребни толкова много неща. Тези неща обикновено наричаме с простото наименование Домашни потреби. Това име казва всичко за тяхното приложение в бита и за важната им роля в нашия живот. В този раздел ще откриете всичко, което е потребно на дома ви, за да се превърне в едно топло и приятно семейно гнездо.

Модерни стоки, съобразени с начина на живот на съвременния потребител

Стоките за бита обхващат доста голям сегмент от съвременния пазар. Това се дължи на два ключови фактора: желанието на съвременния човек да си осигури комфорт и стремежът му към здравословен начин на живот. Не случайно сред продуктите, представени в раздела, могат да се забележат удобни приспособления за приготовление на здравословна храна и напитки.

Характерно за съвременния човек е динамичното му ежедневие. Младата група потребители е тази, която най-силно страда от недостиг на време. Времето за приготвяне на свежа домашна храна или здравословна напитка е все по-оскъдно. Това доведе до производството на домакински уреди и пособия, които улесняват и ускоряват всички операции. Можете да ги забележите дори в нашия магазин за домашни потреби.

Съвременният потребител държи не само на своето удобство, но и на високия стил. За него е важно как ще извърши всяка рутинна домакинска дейност, особено ако посреща гости. Удобна електрическа мелница за сухи и свежи зелени подправки издига дома на едно по-високо ниво. Електрическият тирбушон също съчетава комфорт и високо самочувствие.

Домакинските пособия разделени по групи

От нашата категория домашни потреби, онлайн можете да закупите продукти с различно приложение в бита. Всяка група намира персонално място в домакинството – едни имат задачата да създават красота и уют, а други – да улесняват домакинските задачи. Има и такива, които можете да използвате на открито – в градината или когато сте на пикник.

Нека разгледаме всяка от групите поотделно:

Стоки, които ще подобрят визията и условията във вашия дом

За да бъде интериорът в дома ни актуален и привлекателен са нужни чести ремонти. Това е особено валидно за помещенията с интензивно използване, каквито са кухнята и банята. Можем ли обаче да си позволим обновяване на интериора на всеки 2-3 години? На практика - не. Когато кухненските шкафове са захабени или визията им е остаряла, можете да ги направите чисто нови с помощта на нещо толкова практично и евтино, каквото е самозалепващото фолио.

В каталога ни ще откриете разнообразие от влагоустойчиви фолиа с класически, но същевременно модерен дизайн. Покритията, имитиращи мрамор, създават една изискана и луксозна атмосфера. Те, също така скриват неприятните поражения от времето и употребата. Вместо да сменяте кухненските мебели и лепите нови плочки като кухненски гръб, заложете на по-бързия, лесен и евтин начин за реновиране.

Организацията на домакинските пособия – ключът към чистия и подреден дом

Една не малка част от нашите стоки за дома са стелажи и етажерки. Тяхната задача е да ви помогнат да увеличите мястото за съхранение в дома си, като същевременно организирате прецизно всички санитарни и кухненски пособия. Стелажът дава възможност да използвате оптимално вертикалното пространство в едно малко помещение.

От този раздел можете да си изберете малък регулируем стелаж, който да поставите на кухненския плот или върху някой шкаф. Ще установите със задоволство, че имате под ръка всички необходими пособия, подредени по правилен начин. Няма да повярвате колко много ще се увеличи капацитетът за съхранение на плотовете и шкафовете.

Във всеки дом цари пълен хаос, когато многобройните консумативи не са подредени пригледно на едно място. За този проблем ще ви помогнат етажерките за над пералнята. Функционалната им форма и цели три рафта ви позволяват да съхранявате правилно всичките си козметични и хигиенни продукти, превръщайки банята в едно приятно и функционално помещение, в което цари безупречна организация.

Едни от най-купуваните стоки за бита са сушилниците за съдове. Това са практични стелажи, на които можем да подредим чиниите, докато се подсушат, за да ги приберем обратно по местата им в бюфети и шкафове. Те са включени в асортимента ни под формата на двуетажни и триетажни варианти. Това, което ги отличава от продуктите на масовия пазар, е привлекателната им визия и модерен дизайн.

Помощници в кулинарията – те ще ви накарат да обикнете готвенето

Във всеки от нас дреме по един изкусен кулинар, но истината е, че не се отдаваме на готвенето така често, заради множеството подготвителни операции. Приготвянето на заготовките за ястията е сложен и често бавен процес, който изисква опит и сръчност. Ако не притежавате основните качества на един добър кулинар, сред нашите евтини стоки за дома ще намерите куп верни помощници.

Някои са под формата на електрически устройства, които превръщат рязането и смилането на продуктите в едно забавно и приятно занимание. От каталога ни можете да си изберете висококачествена електрическа мелничка за подправки, а защо не и комплект от 2 броя? Пресирането на чесън и рязането на зелени подправки също са задачи, които кухненските ни пособия извършват с невероятна лекота.

Искате ли да направите съвършената торта за важен семеен празник? Ние ще ви помогнем в решаването на тази задача, като ви предложим най-интересните форми тип ринг, включително форма за фино и равномерно рязане на блатове. Ако децата ви обичат домашно приготвен сладолед, използвайте силиконовите ни форми, за да му придатете по-забавен и атрактивен вид.

Когато сте извън дома нашите продукти ще направят по-приятен престоя ви на открито

Една от интересните групи евтини домашни потреби са всъщност предназначени за използване извън дома. Сред тях са интересните пикник аксесоари – прибори за хранене, комплекти за барбекю, щипки за шишчета и зеленчуци на скара, преносими чаши-блендери, сокоизтисквачки на батерии и какво ли още не.

Вашите излети ще бъдат осъществени със стил и при максимален комфорт. Факт е, че съвременния човек не иска да се лишава от домашен уют и удобство, дори когато си почива сред природата. Ще ви предложим разнообразие от херметически кутии в комплект от няколко броя. С тяхна помощ ще осигурите свежа и вкусна храна за партито на открито.

Не сме забравили и поддръжката на градината. Ако решите да закупите някои от чудесните ни стоки за дома онлайн, обезателно добавете в потребителската си количка и комплект градински инструменти. Подбрали сме уреди с отлично качество, ергономичен дизайн и безкомпромисна здравина, с които да засадите и поддържате цветните и зеленчукови лехи.

Не се отказвайте от удобството и лекотата, които нашите домакински продукти ще ви осигурят

Предлагането на домакински потреби и във физическия, и във виртуалния свят е наистина огромно. Това са стоки, търсени ежедневно от стотици хиляди и дори милиони домакини. Причината за голямото търсене е тяхната способност да направят живота ни по-лесен, удобен и щастлив.

Не се отказвайте от комфорта и лекотата, които ви осигуряват всички тези малки и по-големи приспособления. Добрата новина е, че цената им е твърде ниска, за да се лишавате от толкова важни неща по финансови причини. Купувайки всеки от стилните ни и практични артикули, вие инвестирате в своето здраве, удобство и личностно развитие.

Искате да станете съвършен кулинар? Посещавайте нашия сайт за домашни потреби регулярно, за да разгледате новите ни попълнения. Те ще ви помогнат да готвите с желаната лекота и да създавате вкусни изкушения, с които да впечатлявате семейство, приятели и роднини. Готвенето не бива да бъде досадно задължение, а творчески процес, който зарежда с позитивна енергия.

Предлагането на стоки за бита онлайн има своите предимства. Все по-голяма част от домакините са работещи жени, които нямат време и възможност да пазаруват от магазините в реалността. Ние ви даваме възможност да обзаведете модерна и функционална кухня, без да напускате приятни си дом или работното си място.

прочети повече