Чаршафи без ластик

  • Цена
  • Размер на чаршафа
  • Принт
  • Материя
  • Вид чаршаф
  • Части

В този раздел са представени единствено спални комплекти с чаршафи без ластик. Отделихме ги в специална категория, за да ви улесним в намирането им и по този начин да ви спестим време. Спалното ни бельо е с отлично качество, прелестна визия и с достъпна цена. Тук ще откриете страхотни оферти и големи намаления.

Плюсове на чаршафите без ластик

Чаршафите без ластик са приети за стандартен вариант. Ластикът присъства в специална гама продукти и често такъв вид чаршафи се продават отделно. Защо свободно падащият чаршаф е приет за стандарт и предпочитан от болшинството купувачи? Може би основната причина е по-лесното поставяне и използване.

Ластичните модели изискват малко повече усилия за да се поставят плътно и стабилно около матрака. Обикновените просто се пъхат в пространството между рамката на леглото и матрака. Друга причина е, че стандартният чаршаф стои по-хубаво изпънат. Липсата на ластици по протежение на целия борд не позволява на чаршафа да се нагъва и набира, дори когато леглото не се използва.

Не е без значение и удобството при пране, простиране и гладене. Макар ластичният чаршаф да не се нуждае от изглаждане, много домакини решават да не си спестяват тази процедура от хигиенни съображения. Много по-лесно ще ви бъде да изгладите чаршафи, които нямат ластична лента, тъй като материята не се събира и не остава прегъната.

Разнообразие от десени и размери

Памучните ни комплекти чаршафи без ластик се предлагат в огромен асортимент от цветове, принтове и размери. В колекцията ни са включени модели, подходящи за двойна спалня, както и такива за единични легла. Можем да ви предложим спално бельо с уникални декоративни фигури и 3D принтове – цветя, сърца, геометрични и етно мотиви в ярки и пищни цветове.

Размерите, на които можете да спрете избора си следват утвърдените стандарти: 160 х 220, 200 х 220 и 220 х 240. Комплектите се различават и по броя на елементите. Стандартният модел включва: долен и горен чаршаф (плик за завивка) и 2 броя калъфки за възглавници. Разполагаме и с модели с 4 и повече калъфки за супер големи легла и за доказани естети.

прочети повече