Луксозни спални комплекти чаршафи

  • Цена
  • Размер на чаршафа
  • Принт
  • Материя
  • Вид чаршаф
  • Части

Има една специална категория хора, които не биха направили компромис с визията и качеството на спалното си бельо. Именно за тях добавихме Луксозни спални комплекти в продуктовата си гама. Тук са представени едни от най-изисканите ни продукти, достойни за спалните на холивудски звезди и аристократи. Единствено достъпните им цени подсказват, че могат да се използват от всеки.

Лукс в спалнята – защо да не си го позволите

Луксът, това е комбинация от качество и естетика. До скоро се смяташе, че луксозните стоки са по джоба единствено на един тесен кръг потребители, но този раздел опровергава категорично това схващане. Луксозните завивки, представени в електронния ни каталог, могат да намерят място в спалните на редовите български потребители.

Нашето луксозно спално бельо ще трансформира вашата спалня в едно уютно и изискано помещение. Поради тази причина комплектите ни могат да бъдат перфектният подарък за годишнина или сватба. Подарете комплект драпирани чаршафи на важно за вас младо семейство. Купете комплект и за своята спалня – защо да не си позволите малко лукс и разкош?

Веднъж избрали да спите в луксозните ни комплекти, едва ли някога ще искате да се върнете към продуктите от по-нисък клас. Има и друга, не по-малко важна причина да изберете елитните ни продукти - бельото от тази категория издържа много дълго време, което означава, че ще можете да спестите от закупуването на нови комплекти.

Памучното ни спално бельо, което принадлежи към елитната категория, е всъщност доста практичен избор. Тъканите са издръжливи, приятни на допир и удобни за използване, радват окото с ефектна комбинация от цветове и стилен десен. Нашите луксозни чаршафи, калъфки за възглавници и завивки от естествен памук ще бъдат истинска украса на вашата спалня.

Всеки продукт, представен в каталога ни, отговаря на най-високите изисквания по отношение на комфорт, екологичност и хигиена. В каталожната секция "Спално бельо - луксозно" ще намерите комплекти от 6 части, изработени от 100% висококачествен памук. Материята е деликатна, приятна на допир и в същото време – устойчива на износване. С правилни грижи, комплектът, закупен от тук, ще ви радва в продължение на години.

Памукът – най-добрият материал за изработка на спално бельо

Когато говорим за качеството на спалните комплекти, основният критерий е вида на материята. Памукът е най-често използваният и най-предпочитан от купувачите материал. Това се дължи на отличните му характеристики, съчетани с достъпна цена. Памукът е естествено влакно, поради което той се смята за хипоалергичен материал.

Леглата на бебетата и малките деца са задължително застлани с памучни завивки според указанията на педиатри и дерматолози. Този тип тъкани не дразнят кожата и не предизвикват изпотяване. Имат отлична въздухопропускливост и добри влагоабсорбиращи свойства. Чаршафите от качествен памук не се свиват и деформират при пране. Подлежат на термична обработка (гладене) и не се наелектризират.

Какво представляват комплектите от категория Лукс?

Луксозните ни сетове са представени от две изключително елегантни серии – Тоскани и Ривера. Различават се както визуално, така и по структура на материята. Тоскани комплектите са с гладка и нежна повърхност, докато при Ривера имаме приятен ромбоиден релеф върху всички детайли, включително върху калъфките за възглавници.

Драперията при Тоскани е върху долния чаршаф. Това са супер ефектни луксозни чаршафи за спалня, чиито поли се спускат от леглото до пода. Размерът на чаршафа с драперия е 250 x 270см. Предвид наличието на кант, който следва контура на матрака, е желателно да изберете комплекта спрямо точните размери на матрака.

Нашите спални комплекти – луксозни и стандартни се състоят от чаршаф, плик за завивка и 4 броя възглавници с размери 50 х 70 и 70 х 70см. Размерът на плика за завивка е стандартен при всички модели – 200 х 230см. Комплектите от луксозната ни линия са представени в богата гама ярки и свежи цветове. Всички сетове са едноцветни.

Заслужава си да инвестирате в комплект луксозни спални чаршафи, чието качество е ненадминато. Превъзходната им визия допълва физическото удоволствие, което ще изпитате , когато се настаните в луксозното си и комфортно легло.

прочети повече