Коледни спални комплекти чаршафи

  • Цена
  • Размер на чаршафа
  • Принт
  • Материя
  • Вид чаршаф
  • Части

Не само децата ще се радват да спят в коледни чаршафи. Коледният дух владее малки и големи, които не биха отказали да се насладят на меки и топли завивки, изпъстрени с коледна декорация. От този раздел можете да закупите невероятно пищни и красиви спални комплекти, изработени от 100% памук. Големите ни намаления ви позволяват да купите не само за своя дом, но и за подарък на любими хора.

С какво е толкова специален коледният спален комплект?

Нашата лимитирана колекция коледни спални комплекти е наистина много специална. Коледната тематика присъства осезаемо в жилищния интериор, като украсата в някои домове се появява още в началото на месец декември. Логично е бельото за спалня в коледен стил да се търси най-много от семействата с малки деца.

Децата определено обичат Коледа. Това е не само времето, в което те получават най-много подаръци, но и онази част от годината, когато родителите им прекарват повече време у дома. Коледните отпуски и ваканции позволяват на семействата да прекарват приятно времето си заедно. Целият дом е украсен с елхи, гирлянди и играчки, защо спалнята да прави изключение?

Когато разглеждате превъзходното ни коледно спално бельо, ще забележите, че размерът на комплектите е предназначен за спални и легла персон и половина. Тоест, не само децата се радват да спят в красиво декорирани завивки, но и техните родители, както и много млади хора, които все още нямат свои деца.

Колекцията ни от коледни чаршафи за единично легло е специална преди всичко със способността си да ви достави невероятна естетическа наслада. Дори скептиците, които не се вълнуват толкова от настъпващите празници, ще си създадат весело празнично настроение. В крайна сметка, Коледа ни дава светлина и радост в студените зимни месеци, когато денят е най-кратък.

Коледният комплект от 6 части – комфорт, лукс и празнично настроение

Покупката на коледно спално бельо от магазин Pilo ви дава уникалната възможност да си подарите комфорт и създадете празнично настроение. Чаршафите, с които е застлано леглото, определят в голяма степен облика на всяка спалня. Според качеството и визията на завивките, спалнята може да бъде квалифицирана като: аскетична, семпла или луксозна. Тук ви предлагаме третия вариант.

В какво се изразява усещането за комфорт, когато говорим за спално бельо? Още при първото докосване до материята, от която е изработено нашето коледно спално бельо - единично, всеки може да определи дали с него ще се чувства комфортно или не. Когато бельото е изработено от мека и деликатна тъкан, тялото се наслаждава на максимално удобство, а сънят е здрав и спокоен.

Кога у нас се създава усещането за лукс? Именно, когато спим в качествени завивки, които носят наслада както на тялото, така и на душата. Не е необходимо да харчите цяло състояние за чаршафи от египетски памук или сатен, за да си създадете луксозна обстановка. Качеството на всеки наш коледен спален комплект е също толкова високо, макар цената му да е напълно достъпна за редовия потребител.

Изборът на спално бельо с коледни мотиви е начин да заспивате и да се събуждате в приповдигнато настроение. Гарантираме, че не само децата се радват на коледните мотиви и празничната украса. У всеки възрастен спи едно малко дете, което лесно можем да събудим, като му покажем изображение на дядо Коледа, снежен човек, пищно украсена елха или шейна, теглена от елени.

Параметри на комплектите – брой части и размери

Комплектите ни включват коледни чаршафи за спалня с размери: 180 х 200см и 220 х 240см. Размерът на плика за завивка е: 200 х 230см. В комплекта са включени също 4 броя калъфки за възглавници – големи и средни. Техните размери са: 50 х 70см и 70 х 70см. Четирите калъфки ви позволяват да покриете леглото си с повече възглавници в американски стил. Различните размери също така ви дават възможност да използвате по-големи или стандартни възглавници.

Чаршафите могат да се изберат в два варианта – с ластик или без. И двете опции имат огромен брой почитатели, затова магазинът ни се старае да отговори на нуждите на максимален кръг потребители, предлагайки всяка от тях. Ластичните чаршафи с коледни мотиви са подходящо решение за леглата с високи матраци – 10см и нагоре. С тях ще имате винаги добре изглеждащо легло и ще се радвате на комфорта, за който мечтаете.

Доколко важен е принтът за добрия сън?

Специалната ни гама спални комплекти с коледни мотиви се отличава не само с отлично качество на материал и изработка, но и с изключително висока естетическа стойност. Коледният принт е много разнообразен – всеки може да намери любимата си тема и подходящо изображение.

Двойните и детски коледни чаршафи могат да се закупят в почти всички цветове – от традиционното червено и златно до светло и тъмно синьо, зелено и дори черно. Златните орнаменти и фигури присъстват в почти всяка композиция. Те създават усещането за богатство и пищност, каквото искаме да усетим на коледните празници.

Принтът оказва огромно влияние върху качеството на съня, затова препоръчваме да изберете много внимателно комплекта коледно детско спално бельо и бельото за своята спалня. Важно е изображението и цветовете да предизвикват положителни емоции. По правило завивките е добре да си подхождат с интериора на спалнята, но по Коледа можем да направим изключение.

Качество, за което си струва да платите

Превъзходните ни коледни комплекти за спалня са изработени от 100% памук. Естественият материал е подходящ за всеки, който обича лукса и комфорта, както и за хора с алергии към изкуствените материи. Памучната тъкан е мека, лека и приятна на допир. Тя позволява на въздуха да циркулира, за да може тялото да диша.

Цветовете на всеки наш спален комплект с коледни мотиви са дълготрайни и издръжливи. Материята е устойчива на избеляване дори след многократни цикли на изпиране и сушене. Препоръчителната температура на пране е 30°C, за да се избегне свиване и намачкване на памучната тъкан. Бельото подлежи на гладене – по възможност гладете чаршафите от обратната страна.

Няма нищо по-естествено от това да подарите спално бельо за Коледа на своите близки и приятели. Комплектите ни с коледни принтове ще зарадват и малки, и големи. Във всеки дом трябва да се усеща коледният дух и празнично настроение. Спалнята и детската стая са помещенията, които не трябва да правят изключение. Обещаваме, че ще продължите да използвате комплектите ни дълго след като коледата  вече е отминала.

прочети повече