Чаршафи за Свети Валентин

 • Цена
 • Размер на чаршафа
 • Размер
  0
 • Принт
 • Материя
 • Вид чаршаф
 • Плътност
  0
 • Части

В тази категория ще откриете превъзходна селекция от комплекти чаршафи за Свети Валентин. Денят на влюбените е специален празник и сериозен повод да създадете романтична атмосфера и приятно настроение в спалнята. Ще се изненадате как спалното бельо може да трансформира всяко помещение и да внесе романтиката, която никога не е излишна.

Романтичните мотиви – най-добрата декорация за спалното бельо

В колекцията ни от комплекти чаршафи осезаемо присъстват тези с романтични символи и мотиви. Отделихме ги в специален раздел, където ще ви бъде по-лесно да се фокусирате върху търсените от вас модели. Посещавайки тази категория, вие ще си спестите време, защото няма да ви се налага да правите преглед на цялата ни налична стока – все пак асортиментът ни е огромен.

Чаршафите ни са декорирани със сърца, цветя, романтични сцени и дори принтирани надписи „I Love You”. Те са най-добрият избор ако искате да поканите страстта в спалното помещение. Гамата от цветове включва цялото възможно разнообразие. Присъстват утвърдените цветове на любовта: розовият и червеният.

Предимства на памучното спално бельо?

Романтичните ни комплекти чаршафи са изработени от 100% памучни материи с много високо качество. Като размери, всички те са предназначени за двойни спални легла. Размерите, в които можете да си изберете романтичен комплект са: 180 х 200см и 220 х 240см. Комплектите включват различен брой елементи – с отделни чаршафи и завивки за двойни легла и с различен брой калъфки за възглавници.

За изработка е използван висококачествен памук. Памукът е най-често използваният материал за домакински тъкани – завеси, спално бельо, хавлиени кърпи и покривки за маси. Неслучайно този естествен материал е най-широко използван в текстилната индустрия. Той е и с най-добро съотношение цена – качество.

Памучните завивки са екологично чисти и хипоалергични, стига в състава на плата да няма синтетични примеси и вредни оцветители. Нашите продукти са тествани и доказано безопасни за здравето, подходящи дори за хора с чувствителна кожа и алергии. Това е дишаща тъкан, която позволява на кожата да се проветрява. В романтичното ни спално бельо ще се чувствате прекрасно.

прочети повече